O podjetju

Predstavitev Družbe 2PR d.o.o.:

 

Naše primarne dejavnosti so: 

 • Sistemi za odvodnjavanje
 • Od leta 2001 smo postali ekskluzivni uvoznik in zastopnik nekaj vodilnih Evropskih proizvajalcev sistemov za odvodnjavanje in prečiščevanje odpadnih vod. Glede na pridobljeno znanje in izkušnje smo do danes (l. 2012) postali eni od največjih in najuspešnejših družb pri zagotavljanju tovrstnih rešitev. Visoka kvaliteta in izredna kakovost naših storitev sta bila in sta še vedno naš recept za prepoznavnost, strokovnost in usmerjenost k popolnosti.
 • Gradbeni inženiring

  S celovito ponudbo in organizacijo vseh del v gradbeništvu zagotavljamo cenejšo in hitrejšo izvedbo del.

  Organiziramo, izvajamo, koordiniramo in nadziramo dela v gradbeništvu za vse  vrste objektov.

 

 • Ponudba nepremičnin

  Podjetje 2PR nepremičnine d.o.o. za svoje stranke opravlja svetovalne in strokovne storitve posredovanja v prometu z nepremičninami predvsem na širšem območju Domžal, Trzina, Mengša, Komende, Kamnika, Lukovice, Blagovice, Moravč in Ljubljane z okolico.

  Z našim znanjem in s sodelovanjem z drugimi pogodbenimi partnerji, vam zagotavljamo najvišjo raven varnosti poslovanja z vašimi nepremičninami. Ker poznamo utrip nepremičninskega trga, vemo kako vaši nepremičnini poiskati novega lastnika ali najemnika.

  V naši nepremičninski hiši vam na enem mestu nudimo celostno nepremičninsko poslovanje in svetovanje.

  Pri posameznem poslu opravimo oziroma zagotovimo izvedbo vseh potrebnih storitev za njegovo uspešno realizacijo - "posredovanje na ključ".