Lanovo - Slovenija, Osrednjeslovenska, Škofljica

Zaživite v naravi

Če si želite pobegniti iz mestnega vrveža oz. se preseliti v okolico Ljubljane imamo za vas pravo rešitev. V zelenem, mirnem okolju, južno od potoka Škofeljščica nastaja prijetno stanovanjsko naselje LANOVO, ki stanovalcem nudi kakovostno in udobno bivanje z vso infrastrukturo v neposredni bližini. Ime je dobilo po katastrski občini Lanišče, kjer se nahaja.

Naselje meji na šolo, otroški vrtec, zdravstveno postajo z lekarno in zemljiščem, kjer bo dom za starejše občane. V bližini so predvidena otroška igrišča in druge rekreacijske površine. Naselje ima dobro povezavo z Ljubljano z javnimi prevoznimi sredstvi (avtobusi in železnica). Od ljubljanske obvoznice je oddaljeno le dobrih 5 kilometrov.

Naselje LANOVO sestavlja 183 stanovanj v 12 objektih – od tega 3 lamele in 9 vila blokov, s skupno 183 stanovanjskimi enotami ter 45 vrstnimi hišami.

Prvi niz blokovne gradnje tvorijo objekti, imenovani »lamele« (LAM 1-3), ki so zgrajene vzporedno z novo nastalo cesto. Med cesto in bloki je prostor za zunanja parkirišča. Jugovzhodno od prvega niza sta zgrajena še dva niza blokov, organizirana v objektih, imenovanih »vila bloki« (VBA 1-6 in VBB 1-3). Pod drugim nizom je zgrajena garaža. Med posameznimi objekti so urejene komunikacijske poti in zelene površine.

V garaži in ob objektih je zagotovljeno potrebno število parkirnih mest za stanovalce in  obiskovalce.

V ponudbi NOVIH 40 KVALITETNO GRAJENIH 2 IN 3-SOBNIH STANOVANJ uporabnih tlorisov, prijaznih tako do starejših in manj mobilnih kot do mladih družin z možnostjo funkcionalne prerazporeditve prostora.

V prvi fazi je bilo na razpolago 75 stanovanj različnih velikosti (pet garsonjer, šestintrideset 2ss, sedem 2,5ss, trinajst 3ss, deset 4ss ter štiri 4,5ss) ter del garaže in pripadajočih parkirišč.


Hiše se raztezajo v 6 nizih po bližnjem griču. V prvi je bilo zgrajenih in prodanih 10 vrstnih hiš.

V manjši poslovni stavbi ob robu naselja je prostor za dve poslovni enoti, predvidoma za trgovino in gostinski lokal (bife z picerijo).

Lastnik zemljišč in investitor naselja je podjetje TA-BU Investicije d.o.o., Pod hribom 78, Ljubljana.

Obiščite www.lanovo.si

Lanovo
Lanovo
Lanovo
Lanovo
Lanovo
Lanovo
Lanovo
Lanovo